Horoscop iunie 2013

Horoscopul pentru luna iunie 2013:

Berbec – Luna iunie este o luna linistita pentru dumneavoastra si nu difera cu nimic fata de lunile precedente. Totusi mare atentie la bolile de sezon.

Taur – Banii sunt marea dumneavoastra problema in aceasta luna si trebuie sa va chibzuiti cat mai bine pentru a nu ajunge pe marginea prapastiei.

Gemeni – Sanatatea este din ce in mai subreda si este indicat sa faceti un control. Consumati mai multe fructe si legume.

Rac – Totul este bun si frumos pana la jumatatea lunii, dupa care urmeaza unele probleme la locul de munca. Incercati sa nu va certati cu sefii.

Leu – Dragostea este pe primul plan in aceasta luna si veti uita de datorii si de munca. Mai usor cu gelozia.

Fecioara – Totul este bine pe plan financiar. Veti castiga bani neasteptati, dar fiti atenti cum ii cheltuiti. Dragostea este la pamant.

Balanta – Sanatatea va da batai de cap si trebuie sa fiti mai calmi si sa nu va mai stresati asa de mult.

Scorpion – Veti castiga mai multi bani decat in lunile trecute, dar dumneavoastra va veti face tot mai multe griji pentru bugetul familiei si din acest motiv veti avea probleme de sanatate.

Sagetator – O luna banala si fara istoric. Aveti rabdare caci in lunile ce urmeaza vor fi evenimente importante in viata dumneavoastra.

Capricorn – Atenite la locul de munca pentru ca sefii sunt cu ochii pe dumneavoastra si de abia asteapta un pas gresit. Dragostea este punctul forte in aceasta luna.

Varsator – Mare atentie la sanatate pentru ca in aceasta luna sunteti predispus la imbolnaviri frecvente.

Pesti – Gelozia este cel mai mare dusman al dumneavoastra. Fiti mai intelegator si mai treceti cu vederea mici infidelitati ale partenerului.