Horoscop aprilie 2014

Luna Aprilie vine cu 1 Aprilie, ziua Pacaleli, si cu ceva modificari notabile pe harta Universului. Pentru unii schimbarea va fi de bun augur, dar pentru restul nu va fi.

Chiar daca cei mai multi oameni nu vor fi influentati prea mult si isi vor continua firul existentei lor patetice, multi nascuti in zodia Pesti isi vor depasi conditia si se vor comporta ca niste adevarati eroi.

Balantele in pofida linistii si calmului de care dau dovada de milenii vor fi un pic zdruncinate de fluxul energetic pozitiv, lucru ce ii va impinge parca de la spate catre un abandon semitotal al proiectelor ce oricum nu aveau nici o tina si nici un viitor, si vor demara noi proiecte, mult mai sustenabile.

Leii nu vor avea viata usoara. Momentele cruciale ale vietii lor stau la usa. Decizii trebuiesc luate. Decizii de care depinde nu doar soarta lor ci si a celor din sfera lor de influenta. Lei vor trebui sa isi ia timp de gandire, deoarece este usor sa distrugi in secunde ce au creat altii in secole.

Scorpionii – sanatatea este si va fi punctul lor forte. Din pacate multi abuzeaza de metabolismul lor, lucru ce nu poate la aduce nimic bun. Macar in Postul Pastelui faceti un bine organismului vostru renuntand la imbuibarea cu toate mancarurile grase si pline de chimicale ale secolului nostru!

Racii se vor comporta ca si cand totul este bine, doar ca furtuna se afla inca in tacerea de dinainte. Exprimarea emotiilor cat mai zgomotoasa ar fi pentru ei o refulare revigoranta.

Varsatorii nu dau inapoi de la nimic. Viitorul lor este roz, sau cel putin asa au ei impresia. Probabil ca o lovitura cu capul in pragul de sus ii va ajuta sa revina cu picioarele pe pamant. planurile bune intr-adevar au mari sanse de reusita, insa incapatanarea in imposibilitati nu va fi urmata decat de esec.

Fecioarele sunt singura speranta a omenirii. Dragostea ce izvoraste din sufletul persoanelor din aceasta zodie este atat de pura incat in societatea nostra este privita ca vulgarism – un termen exact opus realitatii universale. Din pacate fecioarele sunt condamnate la a iubi in tacere, fara a primi inapoi nici macar un sfert din cat ofera.

Capricornii vor ajuta si in stanga si in dreapta, ruinandu-se putin cate putin financiar dar castigand mult la capitolul spiritual prin altruismul lor. Daca fericirea s-ar calcula in fapte bune capricornii ar fi cei mai fericitii oameni din lume.

Berbecii isi continua proiectele la serviciu. Insa dupa esecuri repetate, saturati de umilinta, unii aleg calea renuntarii. Cei care si-au tras langa ei prieteni de nadejde au pe cine conta in astfel de momente.

Taurii trec printr-o perioada de confuzii si incertitudini. Insa spre sfarsitul perioadei vor vedea ca Soarele rasare in urma furtunii. Tensiunile din ultima perioada se transforma in unele cazuri chiar peste noapte in clipe de bucurie iar confuziile se risipesc, solutiile venind parca de la sine.

Sagetatorii vor face investitii masive in diverse insa una alba, alta neagra. Exact precum un deal si o vale stau fixe intr-o capodopera de arta atarnata in perete, la fel si investitiile lor. Desi nu vor avea nici pierdere dar nici profit, in functie de personalitatea fiecaruia: unii vor vedea in esec un pas inainte, iar altii o pierere de timp irecuperabila.

Gemenii vor avea parte de multa liniste. prea multa cateodata. Nevoia de adrenalina va fi potolita in acte de teribilism sau in incercari disperate de a rezolva mistere neelucidate.